Skip to content

Om Lördags-Linsen

Välkommen till Lördagslinsen, en fotoutmaning på nätet. Tanken är att man på lördagar fotograferar, eller letar i sin dator efter ett foto, på ett givet tema. Därefter laddar man upp fotot på sin blogg, lägger till en länk på denna sida. Sedan kikar du runt hos de andra och kommenterar gärna det du ser.

Bland de bidrag som kommit in på söndagskvällen ordnas en omröstning. Som regel är det nio bidrag som går vidare till final. Om det är många bidrag väljer vi själva ut några av bidragen och slumpar övriga finalsiter. Så kom ihåg att komma tillbaka för att se efter vilka som gick till final och rösta på din favorit.

Omröstningen läggs upp så snart vi hinner efter att tiden gått ut. Vi brukar låna finalisternas bilder och gör en mosaik av dem. Så därför vill vi att du talar om för oss om du inte vill låna ut din bild, antigen i ditt blogginlägg eller som en kommentar i temat. De bilder som redan har ett kopieringsskydd i bloggen låter vi givetvis bli.

Vinnaren presenteras på onsdagen efter så håll utkik härinne! Detta är grundtanken till denna nya utmaning. Hoppas att du vill vara med!

Vi som driver sidan heter Pia och Camilla.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: