Skip to content

Omröstning vecka 50 – Julkort

13 december 2009

Här kommer nog den mest juliga mosaiken någonsin. Passar i alla fall mig perfekt. Du har väl inte missat att du kan vara med och säga ditt om nästa veckas tema? Om inte gör det HÄR.

Men nu till julkorten ni bjöd på den här helgen. Verkligen kul att se era bidrag. Även om julen var den röda tråden så var variationen stor. Lasse var med och tog fram veckans finalister, och själv klart har gästdomaren förtur till att välja ut finalisterna.

Priset blir som de senaste gångerna att vara gästdomare till nästa helg. I det fall vinnaren inte vill eller har möjlighet att till stopptiden på söndagen vara med och välja ut finalisterna går gästdomar-rollen vidare till nästa tävlande på listan.

Här har ni finalisterna för den här veckan. Du kan se orginalinläggen via länkarna under bilden. Sedan röstar du på det julkort du tycker är bäst i röstningsfunktionen. Du kan rösta fram till onsdag 16 december kl 16:00.

Lasse vann ju förra veckan och här har ni hans finalister:

1. CamillasFoto.se – För ett enkelt och stilrent julkort som dock har krävt fingerfärdighet i verkligheten såväl som i photoshop. Dessutom med ett väldigt bra foto i grunden.
2. A la foto – För en ljuvlig liten hund på ett mycket bra foto. Den sorgliga historien om att hunden blivit stulen gör att jag inte kommer att glömma det kortet.
3. Gärdsmygen – Inget perfekt foto, men ett jätteroligt kort där hon jobbat fysiskt med små tomtemössor i stället för att photoshoppa, sådant ska premieras.

Här är lördagslinsens finalister:
4. Marie Carpe diem – Söta handgjorda kort som också är snyggt fotograferade.
5. Maria Berg – Fint porträtt på en liten tomtenissa.
6. Akson – Stilrent och enkelt julkort.
7. Lasse i Våmma – Kul med ett så pass personligt julkort.
8. Poco loco creativo – Ett julkort som sticker ut.
9. @nemonen –  Vackert lysande stjärna. Finns inte snön så får vi göra den själva.

Omröstningen är avslutad.

Annonser
One Comment
  1. 14 december 2009 23:36

    Vad kul att jag hamnade här mitt i allt! Och tack alla ni andra för idér till julkort, nu skall både golfbollar och pepparkakor med snöre fotas och så får jag leka lite en och annan snöflinga lär nog också fall ner… GOD JUL PÅ er alla där ute,
    MB

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: