Skip to content

Omröstning vecka 49 – Tjatig

06 december 2009

Så där ja.. så har första helgen gått där en gästdomare fått vara med. Beate har kämpat på med sina tre finalister, och Pia och jag har valt ut de sex andra.

Ni kan rösta fram till kl 16:00 på onsdag och där efter publiceras veckans vinnare. Även den här omgången har som pris att vara gästdomare, vi gillade det så pass att vi vill fortsätta med det ett tag till. Vi vill då att du som vinner finns tillgänglig på e-post under söndagens kväll för att välja ut tre finalister till nästa vecka. Kan du inte eller vill du inte går platsen vidare till nästa person i ordningen.

Här har ni veckans finalister:

Beates finalister är:
1. Gärdsmygen – Hundens gäspning påminner om makens reaktion när jag tjatar på honom att raka sig efter tre ”brandman-sexy-look-dagar”.
2. LissenTo – Har bara hört en hackspett i arbete en enda gång (grrrrrr). Har hört barn tjata många gånger (grrrrr). Men Lissens suveräna kombination ”bild och text” gör dessa minnen mycket lättare att ”uthärda”.
3.  A ‘la Foto – Klockrent. Hon var inne på samma linje som jag med mitt bidrag.fast helt tvärtom. Det ska belönas:-) Dessutom är hennes foto suveränt vackert.

Lördagslinsens finalister är:
4. Pocoloco Creativo – Helt klart tjatigt mönster. Repet som håller fast högen gör bilden extra intressant.
5. Lasse i Våmma – Gillar vidvinkeln och perspektivet. Riktig känner hur husväggarna kryper in på mig, dag ut och dag in.
6. Pia – Helt klart tjatigt, upprepande mönster och tjatig son.
7. Sofia – Snacka om att tjata ut sig själv. Kul att se så många varianter på en bild, snyggt pressenterat.
8. Eva-Lena – En härligt läskande bild som med snygg komposition.
9. Nina Xi – Härlig färgsättning och komposition. Självklart att man är tjatig när man plåtar hela tiden!

Omröstningen är nu avslutad.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: