Skip to content

Tema vecka 47 – Form

21 november 2009

Vi vill tacka alla nya deltagare från förra veckan välkomna! Vi hoppas att ni ska trivas hos oss. Välkommen även till ni nygamla, roligt att ni är här igen. Är du helt ny här så extra välkommen till dig!

Veckans tema är form. Form kan ju vara så många olika saker, så tolkningen är som vanligt fri. Du gör vad du visar vad du vill och hur du vill. Men det är alltid roligt om det är nyfotat och om du vågar testa något nytt. Som en extra belöning så har vi ett litet symboliskt pris den här veckan. Vinnaren på onsdag får bestämma temat till nästa veckas tävling.

Så lägg nu upp ditt bidrag i din blogg och länka tillbaka till oss. Sedan lägger du in direktlänken här nedan i MisterLinky.

Som vanligt har ni till imorgon klockan 18.00 på er och sedan kör vi en omröstning på nio bilder. Vi brukar göra en mosaik av de bilder som går till final. Om du inte vill att vi använder din bild, så måste du tala om det för oss. I det fall du har ett kopieringsskydd på dina bilder, så tar vi inte med din bild i mosaiken utan lämnar den blank. Läs gärna mer om det här.

Annonser
5 kommentarer
 1. 21 november 2009 0:27

  En bild från Bristol England i somras.

 2. 21 november 2009 9:12

  Hej Ulla! Din länk är inlagd fel. Tanken är att du ska klicka på MisterLinky här ovan i grön text och då välja den direkta länken till ditt bidrag, inte till bloggens första sida. Ett nytt fönster öppnas och där lägger du in ditt bidrag. Jag har fixat det åt dig den här gången. Tack för ditt bidrag.

 3. 21 november 2009 11:54

  Den vackraste formen jag kan komma på finns nu hos mig – blir ni nyfikna?
  😀

 4. 21 november 2009 13:35

  Gör ett första stapplande steg på denna utmaning;-))

 5. 21 november 2009 16:18

  Hej! Här är mitt första inlägg och försök till denna tävling. Kul!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: