Skip to content

Tema vecka 45 – Pappa

07 november 2009

Så var det äntligen helg och lördagslins igen!

Den här veckans tema blir kanske inte helt oväntat pappa, eftersom det är farsdag på söndag. Hur du tolkar det eller pressenterar det är helt upp till dig.

Vi prövar lite nytt den här gången. För att enklare hålla reda på vad som är en kommentar och vad som är ett bidrag använder vi oss av MisterLinky. Det är fritt fram att kommentera i kommentarsfältet, men era bidrag lägger ni in genom att klicka på bilden med gröna texten MisterLinky, som vi tror att många är bekanta med vid det här laget. När du länkar till ditt bidrag, se då till att det är en direktlänk till bidraget och inte till din startsida i bloggen. Glöm inte att länka tillbaka till Lördagslinsen!

För er som vill ha en chans att vara en av veckans finalister länkar ert bidrag före kl 20:00 på söndag. Där efter är det fritt att lägga upp bidrag men utom tävlan. Där efter gör vi ett urval av bilderna för finalen. Maximalt går 8 bidrag vidare, fyra stycken valda av oss och fyra stycken slumpade. Finalisterna pressenteras på måndag kl 20.

Vi kommer som vanligt göra en mosaik av de som går vidare till final. Vi hoppas därför att ni tycker det är ok att vi lånar era bilder till det. Om du inte vill det så måste skriva det tydligt här i kommentarsfältet, så tar vi hänsyn till det.

Så sätt igång och fota.

Annonser
4 kommentarer
 1. 07 november 2009 11:22

  Hej, hittad hit till er vad kul med en lördagsutmaning =)
  Hoppas att allt är bra med er. Här snöar det för fulla muggar =)

 2. 07 november 2009 11:39

  Vad roligt att du hittat hit Veronica. Så härligt med snö! Skulle behöva det för mitt julfotoprojekt idag.

 3. 07 november 2009 15:21

  Åh, så mysigt med snö!!

 4. 08 november 2009 21:33

  Hittade precis hit och kommer lite sent för att var med denna gång men kankse framöver. MB

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: